حتمأ همه شما انواع مختلف کوفته را امتحان کردید که معروفترین آن کوفته تبریزی است .این کوفته در استان یزد درست می شه که هم راحته وهم خوشمزه .تازه اگه وابره خوشمزه می شه .من که همیشه اونرا را ترجیح میدهم .این راهم بگم که بعضی ها هم مقداری از مواد را بدون اینکه تبدیل به کوفته کنند ته دیگ می ریزنند وبه آن  آش وکوفته می گویند.

 

 

 

 

مواد لازم:

 

گوشت چرخ کرده:۵۰۰ گرم

سبزی  پاک نکرده شامل شوید ،تره ،جعفری به نسبت مساوی وکمی شنبلیله :یک کیلو

برنج :نیم کیلو

پیاز بزرگ :دو عدد

نمک وفلفل وزرد چوبه :به مقدار لازم

آلو :در صورت تمایل

کره :۲۰ گرم

آب :۷ لیوان

طرز تهیه:

ابتدا سبزی را پاک وسپس پس از شستن خوب ریز خورد می کنیم

برنج را شسته وکاملآ آب  آن را می گیریم واصلأ نیاز به خیس کردن ندارد

پیاز را رنده میکنیم

مواد بالا وگوشت ونمک وفلفل را خوب ورز میدهیم تا چسبندگی پیدا کند وبعد حدود ۴۵ دقیقه کنار

 می گذاریم تا آب سبزی وپیاز کاملأ جذب برنج شود.

بعدش از خمیر ، گلوله هایی به اندازه نارنگی کوچک درست می کنیم  ودر آب در حال جوش ونمک

وزردچوبه می اندازیم ودر اخر درب دیگ می گذاریم .

.بعد از اینکه آب کوفته ها خیلی کم شد کره را به صورت قطعات کوچک روی کوفته ها می گذاریم .وبعد به صورت برنج دم می کنیم .

معمولأ غذا یک ساعت بعد آماده است .می تونیدامتحان کنید مغز برنج باید پخته باشد .

در صورت تمایل می توانیددر داخل کوفته ها تخم مرغ پخته وآلو وگردو بگذارید.