سلام به دوستان مهربان .........اين هم يك رشته پلوي خوشمزه .....جاي شما سبز

 

 

مواد لازم :

برنج :سه ليوان يا 600گرم

رشته پلويي :250 گرم

كشمش پلويي :250 گرم

ادويه براي پلو :دو قاشق چايخوري دارچين

                  يك قاشق چايخوري هل

كره :به ميزان لازم

گوشت بدون استخوان وچربي گوشفند يا گوساله :450 گرم

لپه :صد گرم (نصف ليوان )

پياز :يك عدد

پودر مغز ليمو :يك قاشق مرباخوري

دارچين :يك قاشق چايخوري سرپر

روغن و نمك وفلفل و زردچوبه:به ميزان لازم

طرز تهيه :

ابتدا پياز خرد شده به صورت نگيني را در روغن تفت مي دهيم تا طلايي بشه .

سپس گوشت را كه به قطعات كوچك به اندازه حدود يك سانتيمتر برش داديم مي افزاييم و تفت مي دهيم تا رنگش عوض بشه .

حالا به آن كمي نمك و زردچوبه و فلفل وكمي دارچين اضافه مي كنيم و سپس آب جوش به آن مي افزاييم و مي گذاريم بپزه .البته من گوشت را در ديگ زود پز پختم .

و بعد لپه پخته شده را به آن اضافه كردم ...البته مي شه در همان ابتدا لپه را هم با گوشت تفت بدهيم و بگذاريم تا پخته بشه .

حالا به آن رب گوجه ومغز ليمو و يك قاشق چايخوري دارچين را اضافه مي كنيم و نمك آن را اندازه مي كنيم وصبر مي كنيم تا كاملا جابيفته وفقط كمي سس داشته باشه .

برنج را كه قبلا خيس كرديم را مي جوشانيم وسه دقيقه مانده به اينكه برنج را برداريم رشته پلويي را به آن مي افزاييم و بعد برنج ورشته را در صافي مي ريزيم .

در كف قابلمه اب وروغن وكمي زعفران مي ريزيم وته ديگ مورد نظر را قرار مي دهيم .

يك لايه رشته پلو و سپس ادويه پلويي و روي آن مقداري قيمه مي ريزيم.

وهمينطور لايه لايه اداه دهيم تا در اخر رشته پلو مي ريزيم وروي آن زعفران دكرده ومقداري كره مي ريزيم و مي گذاريم دم بكشه .

كشمش را در كمي كره وبا ادويه پلويي حدود دو تا سه دقيقه تفت مي دهيم و هنگام سرو روي برنج مي كشيم .

خيلي خوشمزه است نوش جان .