شیرینی آردی گردویی(ويژه عيد نوروز)
سلام به همه شما عزیزان ... خسته نباشید .....حدود ده روز دیگه به بهار مونده و بسیار کار روی زمین مونده و زمانی که سریع می گذره .....ولی نمی شه از شیرینی پختن که گذشت آخه بسیار لذت بخشه و عطر وطعم آن قابل مقایسه با شیرینی های بیرون نیست ....درست کردن این شیرینی خیلی راحته وکلا از اول تا تزیین ان حدودا چهار ساعت وقت من را گرفت .تازه در ان بین به خیلی کارهای دیگه هم رسیدم ....امیدوارم خوشتون بیاد ...
مواد لازم :حدود پنجاه عدد شیرینی می شه .
کره :60گرم
وانیل :یک هشتم قاشق چایخوری
پودر قند :یک چهارم پیمانه
آرد :یک دوم پیمانه سر پر
گردو پودر شده :یک سوم پیمانه
گردو و شکلات تخته ای برای تزیین :به میزان لازم .
طرز تهیه :
ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم .
صبر می کنیم کره در حرارت محیط نرم بشه .
در یک ظرف کوچک کره وپودر قند و وانیل را را حدود سه الی چهار دقیقه می زنیم تا روشن ولطیف بشه .
حالا آرد الک شده وگردوی پودر شده را به ان اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم .
خمیر نهایی به صورت زیر هست .
سپس از مخلوط به اندازه یک دوم قاشق چایخوری (پیمانه استاندارد )برداشته .
در کف دست گرد می کنیم و به فاصله سه سانتیمتری در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم .
روی هر شیرینی به اندازه یک چهارم (اگه گردو بزرگ یود یک هشتم گردو ) قرار می دهیم وکمی فشار می دهیم .
مدت پخت حدود پانزده دقیقه در طبقه وسط فر هست ولی لطفا آنرا چک کنید تا زمانی که شیرینی به رنگ قهوه ای خیلی روشن در بیاد .(البته خرارت فر من استاندارد نیست و من شیرینی ها را در درجه حرارت 140 درجه وبه مدت بیست دقیقه درست کردم )
صبر می کنیم تا شیرینی ها در سینی کاملا خنک بشه ومی تونید برای تزیین کمی شکلات اب شده را با چنگال به صورت رفت وبرگت روی شیرینی ها بریزید (به صورت زیر ) که خیلی زیبا می شه .
نوش جان ....