پلو با قارچ
سلام به همه مهربانان .......این هم یک پلوی مخلوط خوشمزه که اگه شما هم مثل من قارچ را دوست دارید مطمئنم که آن را میپسندید ...امیدوارم آنرا امتحان بفرمایید ....

مواد لازم :
سینه مرغ :دو عدد (اگه کوچک بود سه عدد استفاده بفرمایید )
برنج :سه لیوان یا 600گرم
قارچ :ششصد گرم
پیاز متوسط :سه عدد
آبلیمو :دو قاشق غذا خوری
کره :30 گرم
ادویه پلویی :شامل یک قاشق چایخوری زیره
نصف قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری هل
زعفران و روغن مایع و نمک :به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا سینه مرغ را با کمی اب و یک عدد پیاز کوچک و یک حبه سیر و نمک و کمی زعفران را می گذاریم تا بپزه .

قارچ ها را به به صورت ورقه های نازک برش می دهیم .و با آبلیمو و کمی نمک مخلوط می کنیم تا تغییر رنگ نده و بعد در کره با حرارت بالا تفت می دهیم تا آب ان تموم بشه و کمی تغییر رنگ بده .و سپس آنرا کنار میگذاریم .

پیاز را به صورت خلالی برش می دهیم و در روغن تفت می دهیم تا کاملا طلایی بشه .و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم .

مرغ را بعد از پخته شدن ریش ریش می کنیم و کمی پیاز داغ و مرغ را برای تزیین کنار می گذاریم و آنرا به پیاز داغ اضافه می کنیم .و مجددا کمی زعفران دم کرده به این مخلوط اضافه می کنیم و آن را کمی تفت می دهیم .

برنج را آبکش می کنیم وبعد از ریختن کمی روغن کف قابلمه ، هر ته چینی که دوست دارید(من از ورقه های سیب زمینی استفاده کردم ) کف قابلمه قرار می دهید وبعد یک لایه برنج و یک لایه از قارچ و مرغ و مقداری ادویه پلویی روی آن می ریزیم .

به همین صورت ادامه می دهیم تا اینکه لایه آخر را برنج می ریزیم و کمی کره روی آن می گذاریم .(نکته مهم اینه که چون مواد تفت داده شده اند بهتره فقط کمی روغن به برنج اضافه کنیم تا اینکه برنج زیاد چرب وپر کالری نشه )و می گذاریم حدود یک ساعت دم بکشه .و سپس با پیاز داغ وقارچ و گوشت مرغ وته چین آن را تزیین می کنیم .نوش جان .
مطبخ_آشپزي_رنگین - خوشمزه -تزیین -مطبخ رویا -آشپزخانهpersian cuisine , food &cook recipes





