سلام به شما خوبان ....این هم یک کیک خوش عطر که طعم بی نظیری داره .....امیدوارم امتحان کنید ولذت ببرید.

مواد لازم:

آرد سفید:سه ونیم پیمانه

شکر:دو پیمانه

تخم مرغ:شش عدد

روغن مایع:یک دوم پیمانه

ماست:سه چهارم لیوان

گلاب:یک سوم پیمانه

آب جوش:یک سوم پیمانه

بیکینگ پودر:سه ونیم قاشق چایخوری

پودر هل:یک ویک چهارم قاشق غذاخوری

طرز تهيه :

ابتدا فر را روشن مي كنيم .حرارت فر ها متفاوته ..براي فرهاي استاندارد 180 درجه مناسبه .

تخم مرغ وهل و شكر را با هم در كاسه مي ريزيم .

 

 

 **نكته**اندازه متوسط تخم مرغ بايد 60 گرم باشه ..در اينجا چون تخم مرغ ها خيلي كوچك بود من هفت عدد استفاده كردم .

حالا مواد فوق را به مدت چهار دقيقه با همزن برقي مي زنيم تا كرم رنگ بشه .

 

 

 سپس آب جوش را به تدريج و همانطور كه به زدن ادامه مي دهيم اضافه مي كنيم و دو دقيقه ديگه ميزنيم .و بعد بقيه مايعات هم به تدريج اضافه مي كنيم يعني به ترتيب ماست وگلاب و در اخر روغن

 

 

 

همزن را كنار مي گذاريم و ارد وبيكينگ پودر را كه الك كرديم به ارامي و با همزن دستي به مخلوط كيك اضافه مي كنم .مهم اينه كه آرديك دفعه اضافه نشه وخمير كيك هم زيا دوسريع به هم نخوره تا در آخر روي آن حباب هاي ريز تشكيل بشه ...

 

 

من از يك قالب با ديواره بلند و به قطر26 سانتيمتر استفاده كردم و حدود يك سوم قالب هم بايد خالي بمونه .

 

 

 

**نكته**بهتره قالب را با روغن جامد چرب كنيد وروي آن آرد بپاشيد تا مطمئن باشيد كه كيك به راحتي جدا مي شه .

مدت پخت حدودا يك ساعت در طبقه وسط فر است ..لطفا بگذاريد كيك كاملا سرد بشه و بعد از قالب خارج كنيد .

مي تونيد با شهد وخلال پسته ويا با پودر قند تزيين كنيد ..كيك فوق العاده نرم و خوشمزه اي است.نوش جان ...