ژله ابر در اسمان
جدیدترین تصاویر هنرمندی شما دوستان خوبم در صفحه تصاویر آشپزی شما (12) قرار داده شده است ..در طی یک ماه اخیر تعداد زیادی عکس زیبا از شما دوستان هنرمند وبا سلیقه ام به دستم رسیده که بسیار لذت بردم .در اینجا مجددا از شما صمیمانه تشکر می کنم ...لطفا تا پایان صفحه را ببینید عکس ها بر اساس نام طبقه بندی شده ....
مواد لازم :برای دو گیلاسی که در تصویر می بینید.
ژله بلو بری (تمشک آبی ):یک ونیم بسته
خامه قنادی (فرم گرفته ):۱۵۰ گرم
ابتدا پودر ژله را در دو و نیم لیوان آب جوش حل میکنیم و حدود چهل ثانیه در مایکرویو قرار می دهیم تا شفاف بشه (همینطور می تونید روی بخار کتری قرار دهید تا در زمان طولانی تری به شفافیت برسه )
بعد آن را در یخچال می گذاریم تا کمی ببنده وغلظت سفیده تخم مرغ را داشته باشه .و بعد خوب با یک قاشق می زنیم تا حباب هوا را در خودش نگه داره...
خامه قنادی در محیط بیرون قرار می دهیم تا کمی نرم بشه .
حدود ده دقیقه می زنیم تا کاملا فر بگیره .
حالا ابتدا کمی ژله در ظرف می ریزیم وقتی بست .یک قاشق غذا خوری از خامه را در یک طرف ظرف می گذاریم ومجددا روی ان ژله می ریزیم.در واقع خودتون ابر ها را در ژله قرار می دهیم.
به همین راحتی ......نوش جان...