سلاااااااااااااااااااااااااام دوستان مهربونم ......اين دفعه خيلي زودتر خدمتتون رسيدم ....اين هم يكي از خورش هاي بسيار خوشمزه ..مطمئنم هركسي قورمه سبزي دوست داره اين خورش خوشمزه را هم مي پسنده ......اين هم يكي از خورش هاي فصلي است كه اميدوارم تا فصلش تموم نشده درست بفرماييد ...راستی صفحه مطبخ رویا یادتون نره ها ...

 

 


  دوستان نازنینم ..اگه شما هم عضو ف ي س بوك هستيد ودوست دارید صفحه مطبخ رویا را لایک کنید و تصاویر آن را به اشتراک بگذارید تا من با دوستان عزیزتون هم اشنا بشوم ... ..همينطور مي شه كه تصاوير هنرمندي واشپزي خودتون را كه از اينجا درست كرديد را آنجا قرار دهيد ..بسیار بسیار از لطف و محبت شما متشکرم و خیلی خوشحال می شوم شما مهربانان را آنجا ببینم و صفحه مطبخ رويا هم بيش از قبل رونق بگيره ....

                                             آدرس آن هم    اینجا   است


مواد لازم :براي 4-5نفر

 

گوشت مغزران ويا راسته :400گرم

 

پياز :يك عدد بزرگ

 

زردچوبه :يك قاشق چايخوري

 

سبزي :250 گرم (شلمل نعنا وجعفري به نسبت مساوي و در صورت دلخواه كمي تره وشويد )پاك شده وخرد شده

 

ريواس :400گرم پاك شده وخرد شده

 

روغن ونمك :به ميزان لازم

 

طرز تهيه :

 

ابتدا كمي روغن در قابلمه مي ريزيم و سبزي خرد شده را تفت مي دهيم و از قابلمه خارج مي كنيم وكنار مي گذاريم .

 

پياز را نگيني خرد مي كنيم ودر روغن تفت مي دهيم تا طلايي بشه .

 

زردچوبه را اضافه مي كنيم و بعد گوشت خورشي را مي افزاييم وصبر مي كنيم تا گوشت هم تفت بخوره و تغيير رنگ بدهد .

 

حالا روي آن ، آب جوش را ميريزيم تا روي گوشت را بگيره و در قابلمه را مي گذاريم  وصبر مي كنيم  با حرارت ملايم  گوشت تقريبا پخته بشه .(حدودا يك ساعت )

 

ريواس در واقع بيه اين شكل است ويك پوسته قرمز تا صورتي داره و طعم ترشي داره .

 

فقط ساقه را استفاده مي كنيم و پوسته روي آن را جدا مي كنيم وبه طول دو سانتيمتر برش مي دهيم .طعم ترشی داره و از این جهت خورش نیازی به چاشنی نداره البته اضافه کردن ابلیمو دل به خواه است ......

 

در اين مرحله سبزي را اضافه مي كنيم و حدود بيست دقيقه صبر مي كنيم تا سبزي كاملا پخته بشه .در اين مرحله نمك ديگ را اندازه مي كنيم و خورش بايد خيلي كم اب باشه .(حدود يك سوم ليوان )

 

در آخر ريواس را اضافه مي كنيم وفقط ده دقيقه به آن فرصت ميدهيم تا ريواس با حرارت ملايم نرم بشه و هم خورش به روغن بيفته

 

 ...طعم فوق العاده اي داره ....نوش جان ....

 

 خورش فسنجون                      خورش قورمه سبزی   

 

خورش گوجه سبز                          خورش بادمجان 

 

                                      خوروش قیمه بادمجان