سلام دوستان گلم .فکر کنم این اولین باره که به این سرعت مطلب جدید می گذارم ..البته این فقط یک ایده برای دسر هست وخود دسر را قبلا گذاشتم ....امیدوارم در این فاصله درست کنید ولذت ببرید ...

.

مواد لازم :برای سه لیوان یا بستنی خوری

شیر :یک لیوان

وانیل :یک هشتم قاشق چایخوری

شکر:یک چهارم پیمانه

خامه :دو قاشق غذا خوری

ژلاتین :هشت گرم یا یک قاشق غذا خوری سر پر

انار :یک عدد

 

طرز تهیه :

ابتدا کرم وانیلی را به روش اینجا درست بفرمایید .فقط یک نکته مهمه که خامه را زمانی به شیر اضافه کنید که داغ نباشه تا کرم کاملا یک نواخت بشه .

یک بسته ژله را با یک ونیم لیوان اب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا شفاف بشه .

حالا در هر کدام از ظرف ها به اندازه یک سوم گنجایش آن ژله انار بریزید وآنرا به صورت کج مطابق تصویر در یخچال قرار دهید .(از اینکه کیفیت تصویر در یخچال مناسب نیست عذر می خواهم )

بعد از بسته شدن کامل کرم وانیلی را در ظرف بریزید و و به سمت مقابل کج کنید تا دو مثلث همدیگر را قطع کنند.

بعد از بسته شدن آن دانه های انار روی آن بریزید و مابقی ژله که حالت سفیده تخم مرغ پیدا کرده را به آرامی روی آن بریزید ومجددا در یخچال بگذارید.

واز شکل زیبای ان لذت ببرید ............نوش جان ...