رشته پلو با ماهیچه
سلام دوستان نازنینم ........این هم رشته پلو روز اول عید که تا به اصطلاح رشته کار دستمون بیاد .....اگه تا امروز مهمان بودید می تونید فردا با این غذای اصیل از مهمانانتون پذیرایی بفرمایید ....امیدوارم خوشتون بیاد ...
مواد لازم :برای 5-6 نفر
ماهیچه با استخوان :یک کیلو
پیاز :یک عدد درشت
سیر :دو حبه
نمک وزردچوبه وفلفل :به میزان لازم
رب گوجه :یک قاشق غذا خوری سرصاف
آبلیمو :یک قاشق غذا خوری
برای رشته پلو :
برنج :سه ونیم لیوان یا 700گرم
رشته پلویی :300گرم
ادویه پلویی :شامل یک ونیم قاشق چایخوری زیره
یک قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری هل
کشمش پلویی :200گرم
کره :50 گرم
زعفران و روغن مایع :به میزان لازم
سیب زمینی برای ته دیگ
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را خلالی برش می زنیم و در قابلمه با مقداری روغن مایع تفت می دهیم تا کاملا طلایی بشه وبعد زردچوبه به آن اضافه می کنیم .
ماهیچه را به قابلمه اضافه می کنیم و حدود پنج دقیقه گوشت را تفت می دهیم تا تغییر رنگ بده .
بعد سیر ومقداری اب، حدود نیم لیتر ، به آن اضافه می کنیم. و صبر می کنیم تا آب به جوش بیاد و بعد کف روی آن را می گیریم .و بعد در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم ماهیچه بپزه .
وقتی ماهیچه کاملا پخته شد و حدود یک لیوان آب داشت رب گوجه و ابلیمو نمک وفلفل به آن می افزاییم و بعد می گذاریم کمی بجوشه تا سس آن غلیظ بشه .
رشته پلو را هم مثل پارسال (اینجا) درست کردم و فقط برای ته دیگ کمی زعفران و مقداری کنجد و روغن در قابلمه ریختم وبعد سیب زمینی ها را کف قابلمه چیدم .خیلی خوشمزه شد ....نوش جان ....