سوپ جو کلاسیک
سلام به همه مهربانان .....خیلی از لطف همه شما نازنینان متشکرم که البته زبان من قاصره از پاسخ به این همه محبت ..
.به نظر من ، هنوز هم در سفره های ایرانی ، بهترین پیش غذا سوپ هست و یکی از سوپ های خوشمزه وآسان که در بسیاری از رستوران ها هم سرو می شه همین نوع هست ....امیدوارم براتون لذت بخش باشه
مواد لازم :برای 5-6 نفر
آب مرغ :هفت لیوان
جو پرک :سه چهارم لیوان
هویج :دو عدد متوسط
پیاز :یک عدد متوسط
آرد :دو قاشق غذا خوری سر پر
آب :یک لیوان
جعفری خشک :یک قاشق غذا خوری سرپر
رب گوجه :یک ونیم قاشق غذا خوری
آبلیمو:دو قاشق غذا خوری
ادویه کاری :نصف قاشق چایخوری
نمک وفلفل سیاه :به میزان لازم
مواد لازم برای آب مرغ :
اسکلت مرغ :دو عدد
هویج : نصف یک عدد
پیاز کوچک:یک عدد
سیر :دو حبه
برگ بو:دو عدد
نمک وزعفران :یه میزان لازم
ابتدا اسکلت مرغ و هویج وزعفران و سیر وپیاز ونمک و برگ بو را با حدود دو و نیم لیتر آب می گذاریم تا بپزه و سپس آنرا صاف می کنیم ..آب مرغ را هم می تونیم در فریزر نگهداری کنیم و برای درست کردن سوپ از آن استفاده کنیم ..
پیاز وهویج را خیلی ریز خرد می کنیم .
مواد فوق را به همراه آب مرغ و جوپرک را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد و سپس حرارت را ملایم می کنیم ودر قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزه .
سپس آرد را دریک لیوان آب سرد حل می کنیم و به همراه ادویه وجعفری به سوپ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی ارد بره .
در آخر آبلیمو ورب گوجه را به سوپ اضافه می کنیم .و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفته ...
به همین سادگی سوپ حاضره ...نوش جان