سلام به همه مهربانان .....خیلی از لطف همه شما نازنینان متشکرم که البته زبان من قاصره از پاسخ به این همه محبت ..

.به نظر من  ، هنوز هم در سفره های ایرانی ، بهترین پیش غذا سوپ هست و یکی از سوپ های خوشمزه وآسان که در بسیاری از رستوران ها هم سرو می شه  همین نوع هست ....امیدوارم براتون لذت بخش باشه

 

مواد لازم :برای 5-6 نفر

آب مرغ :هفت لیوان

جو پرک :سه چهارم لیوان

هویج :دو عدد متوسط

پیاز :یک عدد متوسط

آرد :دو قاشق غذا خوری سر پر

آب :یک لیوان

جعفری خشک :یک قاشق غذا خوری سرپر

رب گوجه :یک ونیم قاشق غذا خوری

آبلیمو:دو قاشق غذا خوری

ادویه کاری :نصف قاشق چایخوری

نمک وفلفل سیاه  :به میزان لازم

 

مواد لازم برای آب مرغ :

اسکلت مرغ :دو عدد

هویج : نصف یک عدد

پیاز کوچک:یک عدد

سیر :دو حبه

برگ بو:دو عدد

نمک وزعفران :یه میزان لازم

 

ابتدا اسکلت مرغ  و هویج وزعفران و سیر وپیاز ونمک و برگ بو را با  حدود دو و نیم لیتر آب می گذاریم تا بپزه و سپس آنرا صاف می کنیم ..آب مرغ را هم می تونیم در فریزر نگهداری کنیم و برای درست کردن سوپ از آن استفاده کنیم ..

پیاز وهویج را خیلی ریز خرد می کنیم .

مواد فوق را به همراه آب مرغ و جوپرک را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد و سپس حرارت را ملایم می کنیم ودر قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزه .

سپس آرد را دریک لیوان آب سرد حل می کنیم و به همراه ادویه وجعفری  به سوپ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی ارد بره .

در آخر آبلیمو ورب گوجه را به سوپ اضافه می کنیم .و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفته ...

به همین سادگی سوپ حاضره ...نوش جان

 آبگوشت                آش شولی 

 

آش تمر                سوپ قارچ 

 

                               سوپ جو با سس سفید