شیر برنج
سلام دوستان نازنینم ...طاعاتتون قبول باشه ..از همتون در این روز های باقیمانده التماس دعا دارم....این هم یک دسر فوق العاده سالم و خوشمزه که کالری ان هم خیلی کمه و مناسب افرادی که رژیم دارند ...البته می دونم که همه دوستان عزیزم بر درست کردن این دسر تسلط کامل دارند و من فقط برای یاد اوری در باره آن می نویسم ..در قدیم انرا با شیره نبات ویا عسل میل می کردند و البته با مربای البالو ویا شهد هم بسیار خوشمزه هست .ولی من بیشتر اوقات انرا بدون شیرینی ترجیح می دهم .این دسر یک صبحانه بی نظیر و یک عصرانه مناسب هم محسوب می شه ...
مواد لازم :برای چهار الی پنج نفر
برنج :صد گرم (نصف لیوان )
شیر :یک لیتر
گلاب :چهار قاشق غذا خوری
هل ساییده :نصف قاشق چایخوری
شهد ویا عسل و مربای البالو :به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا برنج را با یک لیوان آب به مدت دو الی سه ساعت خیس می کنیم .
حالا دو نیم و لیوان آب را در قابمله می ریزیم و صبر می کنیم به جوش بیاد و بعد برنج را با آب آن به قابلمه اضافه می کنیم .و مجددا صبر می کنیم تا آب به جوش بیاد .
سپس حرارت را خیلی ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود دو ساعت خیلی آروم بجوشه و اصلا آن را هم نمی زنیم .صبر می کنیم تا برنج به اصطلاح نرم بشه وبشکفه .
حالا حدود نیم ساعت آنر ا به هم می زنیم تا برنج کاملا نرم بشه .در این فاصله شیر را روی حرارت می گذاریم تا کاملا بجوشه .
سپس شیر جوشیده را در سه مرحله به برنج اضافه می کنیم .و مرتب به هم می زنیم تا شیر به خورد برنج بره و غلظت آن شبیه ماست شل بشه . در ده دقیقه آخر هل وگلاب را هم اضافه می کنیم .
در آخر وقتی شیر برنج را از روی حرارت بر می داریم ان را به سرعت در ظرف مناسب می ریزیم و تزیین می کنیم .(اگه خواستید از قند تزیینی استفاده بفرمایید لطفا صبر کنید شیر برنج خنک بشه تا حرارت شیر برنج قند را اب نکنه )...نوش جان
مطبخ_آشپزي_رنگین - خوشمزه -تزیین -مطبخ رویا -آشپزخانهpersian cuisine , food &cook recipes