دوستان نازنیم سلام ...این هم یک اردور خیلی خوشمزه که از برنامه اشپزی شبکه پنج یاد گرفتم ..اگه تا حالا کلم پخته دوست نداشتید توصیه می کنم به این روش امتحان کنید خیلی با این سس خوشمزه می شه .قول می دهم حداقل بتونید به جای شام نصف یک گل کلم را میل کنید .برای میز غذا به خصوص به همراه غذاهای گوشتی هم بسیار مناسبه ..راستی این غذا برای دوستان خوبی که علاقه به گیاهخواری دارند هم ایده اله ....امیدوارم امتحان کنید قول می دهم با من هم عقیده شوید .

مواد لازم :

گل کلم متوسط :یک عدد

پیاز متوسط :سه عدد

نخود فرنگی پخته :صد گرم

رب گوجه :سه قاشق غذا خوری

ماست :سه قاشق غذاخوری

سس  مایونز :سه قاشق غذا خوری

پودر تخم گشنیز وزیره از هر کدام :دو قاشق چای خوری سر پر

نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وقرمز :به دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا گل کلم را پاک می کنیم و بعد به یک قابلمه بزرگ پر از اب ،نصف لیوان سرکه و دو قاشق چایخوری زرد چوبه  اضافه می کنیم .و بعد گل کلم را به صورت درسته در آن قرار می دهیم وحدود پانزده دقیقه آنرا می جوشانیم وسپس آنرا آبکش می کنیم .

پیاز ها را خرد کرده وبعد با کمی روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی بشه و رب گوجه  را به آن می افزاییم وکمی تفت می دهیم.

ماست وسس مایونز وکل ادویه ها ونخود فرنگی پخته را با هم مخلوط می کنیم .وبه پیاز داغ اضافه می کنیم .

مواد راخوب مخلوط می کنیم وحدود پنج دقیقه روی حرارت می گذاریم تا به روغن بیفته .

در یک قابلمه دیگه کمی روغن زیتون می ریزیم و گل کلم را در ان می گذاریم .

از سسی که درست کردیم با قاشق روی گل کلم می ریزیم (سعی کنید با انگشت لابه لای گل ها را باز کنید وسس لا به لای گل های آن هم بره ).

بعد حدود نصف استکان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم ومی گذاریم حدود نیم ساعت روی حرارت خیلی ملایم با در قابلمه بسته بپزه ....خیل خوش طعم میشه ...نوش جان .

 

                         

            کشک وبادمجان                                                         دلمه کلم

                                     

                                   

 

                                               اردور سیب زمینی

 

 

مطبخ_آشپزي_رنگین - خوشمزه -تزیین -مطبخ رویا -آشپزخانهpersian cuisine , food &cook recipes