کیک سیب
سلام دوستان مهربانم .....بلاخره بعد از مدتها کیک درست کردم ...یک کیک با عطر دارچین وکره که خیلی خوشمزه بود .اگه به شیرینی پای سیب علاقه مند هستید مطمئنم طعم آنرا می پسندید .امیدوارم انرا امتحان کنید .
مواد لازم :
تخم مرغ :6 عدد
آرد :سه ونیم پیمانه
شکر : دوپیمانه
شیر :یک لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
کره :50 گرم
سیب زرد :سه عدد
دارچین :یک قاشق چایخوری سر پر
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری
نمک :یک هشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر :سه قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی کیک :
کره :سی گرم
آرد :یک سوم پیمانه و یک قاشق غذاخوری
شکر :دو قاشق غذاخوری
دارچین :یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا سیب ها را پوست می کنیم و هسته آنرا می گیریم و سپس به صورت برش هایی با ضخامت حدود نیم سانتیمتر برش می زنیم .و با نیمی از دارچین(یعنی نصف قاشق چایخوری ) مخلوط می کنیم .
برای رویه کیک هم آرد و دارچین و شکر را مخلوط می کنیم و با سر انگشتان ویا پشت چنگال با کره سرد خوب مخلوط می کنیم تا ظاهری مشابه تصویر زیر (خرده نان ) پیدا کنه .
تخم مرغ ها و وانیل و شکر را با همزن برقی به مدت هفت الی هشت دقیقه می زنیم تا کاملا کرم رنگ وکشدار شود .
سپس کره را که در محیط بیرون ذوب شده و روغن مایع وشیر را هم به آن اضافه می کنیم و مجددا حدود یک دقیقه با همزن می زنیم .
حالا مخلوط آرد ونمک وبیکینگ پودر و مابقی دارچین(نصف قاشق چایخوری ) را که سه بار الک کردیم را به آن می افزاییم . به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم .
خمیر کیک را در قالبی که چرب کردید می ریزیم و برش های سیب را به صورت تصویر زیر روی آن می چینیم .
در آخر مواد روی کیک را روی آن می ریزیم به طوریکه روی تمام کیک به صورت یکنواخت پخش بشه .لطفا با پشت قاشق کمی هم این مواد را فشار دهید تا به سیبها بچسبه و همینطور اگه سطح قالبتون زیاد بزرگ نباشه می تونید مواد روی کیک را نصف بفرمایید ...
کیک را در فری که یک ربع قبل روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده در طبقه وسط فر به مدت یک ساعت و ربع درست کردم ..البته لطفا توجه فرمایید که حرارت فر ها متفاوته وحتما بعد از چهل وپنج دقیقه در فر را باز کنید و به کیک سر بزنید .کیک خیلی پوک نیست و بافت فشرده ای داره ولی خیلی خوشمزه هست ....نوش جان ...
مطبخ_آشپزي_رنگین - خوشمزه -تزیین -مطبخ رویا -آشپزخانهpersian cuisine , food &cook recipes