قيمه دارچيني
مواد لازم :براي چهار تا پنج نفر
گوشت خورشتي خرد شده :نيم كيلو
لپه :يك ليوان يا دويست گرم
پياز متوسط :سه عدد
دارچين :يك قاشق غذا خوري
سيب زمييني :سه عدد متوسط( حدودا نيم كيلو)
نمك وفلفل وزردچوبه و روغن :به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا يك پياز را خرد مي كنيم ودركمي روغن تفت مي دهيم .

گوشت را اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا تغيير رنگ بده و كمي تفت بخوره .

سپس آب جوش مي افزاييم و كمي زردچوبه وفلفل به آن اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا گوشت نيم پز بشه .

لپه را تفت مي دهيم و به گوشت نيم پز اضافه مي كنيم و نمك ديگ را اندازه مي كنيم وصبر مي كنيم با اب كم بپزه .

در اين بين دو پياز ديگر را در روغن تفت مي دهيم تا طلايي بشه و بعد دارچين را به پياز داغ اضافه مي كنيم .

وقتي گوشت ولپه پخته شد ،پياز داغ دارچيني را را به آن مي افزاييم ..در اين مرحله خورش بايد اب كمي داشته باشه .

سيب زميني ها را به صورت حبه قندي خرد مي كنيم وكمي نمك به آن اضافه مي كنيم .

در آخر سيب زميني را بخورش مي افزاييم و در قابلمه را مي گذاريم تا سيب زميني ها با بخار پخته بشه و خورش جابيفته .اين مرحله بيش از بيست دقيقه طول نمي كشه و بايد خيلي مواظب باشيم تا سيب زميني وا نره و در اخر حتما نمك خورش را مجددا اندازه مي كنيم .

اين خورش عطر فوق العاده داره وبا كته بسيار بسيار خوشمزه است ..نوش جان ..

ديگر خورش هاي مطبخ رويا

